Пятница, 2024-04-26, 6:31 AM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Курс валют
Gismeteo
Меню сайта
Календарь
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Партия Зеленых Украины город Луганск
Главная » 2012 » Февраль » 9 » Депутати місцевих рад Партії Зелених України об'єднались в Асоціацію
9:03 PM
Депутати місцевих рад Партії Зелених України об'єднались в Асоціацію
  
 Депутати місцевих рад від Партії Зелених України створили всеукраїнську Асоціацію депутатів ПЗУ.Про відповідне рішення, ухвалене на ІІ Всеукраїнській конференції депутатів місцевих Рад від ПЗУ 4 лютого у Києві, повідомляє прес-служба Партії Зелених України.
За словами Голови Партії Зелених України Дениса Москаля, таке об'єднання дозволить краще координувати роботу депутатів усіх рівнів між собою, надавати взаємну підтримку у вирішенні нагальних питань, ділитись досвідом у вирішенні муніципальних проблем.
     «Це епохальне рішення. Впевнений, що це той майданчик, який дозволить усім нам поглибити співпрацю та налагодити конструктивний діалог між депутатами, осередками ПЗУ та керівництвом партії. Це дасть нам потужну можливість консолідувати нашу партію, нести наші переконання людям, щоб вони зрозуміли, що за зеленою ідеологією – майбутнє», - зазначив Денис Москаль.
     Очолила Асоціацію депутатів ПЗУ депутат Чечельницької районної ради Вінницької області Тетяна Бодун.
     За її словами, основними завданнями Асоціації стане забезпечення зв'язку між
депутатами та керівними органами Партії Зелених України, надання депутатам на місцях інформаційно-консультативної та політичної підтримки представниками ПЗУ.«Враховуючи досвід кожного окремо взятого села, району, міста, області депутати спільно розроблятимуть пропозиції щодо розвитку місцевого самоврядування. Ще одне із завдань новоствореної асоціації - встановлення і розвиток міжнародних зв'язків із депутатами споріднених партій, міжнародними екологічними організаціями, міжнародний обмін досвідом», - наголосила новообрана голова Асоціації Т.Бодун. 
     Асоціація депутатів Партії Зелених України об'єднує на добровільних засадах депутатів,обраних від ПЗУ, депутатів попередніх скликань від ПЗУ, безпартійних депутатів, що увійшли до складу фракцій ПЗУ а також тих, хто набув членство у ПЗУ після обрання.
Просмотров: 527 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Создать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2024