Пятница, 2024-04-19, 11:49 AM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Курс валют
Gismeteo
Меню сайта
Календарь
«  Декабрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Партия Зеленых Украины город Луганск
Главная » 2011 » Декабрь » 29 » ХХІ позачерговий з'їзд Партії Зелених України
10:24 PM
ХХІ позачерговий з'їзд Партії Зелених України
17 грудня у Києві відбувся ХХІ позачерговий з'їзд Партії Зелених України

19.12.2011, 16:24 — Прес-служба ПЗУ
17 грудня у Києві відбувся ХХІ позачерговий з'їзд Партії Зелених України. На зібрання прибули делегати з усіх регіонів України, а також запрошені на з'їзд гості. Відкрив З'їзд Голова Партії Зелених Денис Москаль. Він проаналізував сучасне становище партії, а також окреслив найближчі її завдання.
     Денис Москаль високо оцінив ефективність регіональних конференцій депутатів місцевих рад від ПЗУ, які останнім часом відбувались у різних регіонах України. «Ми почали частіше спілкуватись, провели спільні зустрічі з депутатами місцевих рад усіх регіонів, озвучили питання один до одного і на значну частину з них вже встигли сформувати відповіді», - зазначив Денис Москаль.
«Працюючи із виборцями в регіонах, реагуючи на їхній соціальний запит ми мусимо максимально використовувати потенціал Зелених депутатів місцевих Рад, забезпечувати прямий і зворотній зв'язок із депутатським корпусом, надаючи підтримку нашим представникам в Радах і, водночас, спираючись на них в справі налагодження контактів із виборцями», - додав він.
     За його словами, для того, щоб розробити спільну ефективну тактику роботи із виборцями на місцях, наблизитись до людей, до кращого розуміння реальних потреб сьогодення, належно відобразити і втілити на регіональному рівні Українську Зелену ідею, Партія планує зібрати усіх депутатів місцевих рад, обраних від ПЗУ, у Києві 4 лютого на спільну, вже другу в історії партії, Конференцію.
     «Адже політика – командна гра. Результат завжди є підсумком спільних злагоджених зусиль керівництва партії та її регіонального активу» - резюмував Денис Москаль.
      Під час виступу голова ПЗУ зупинився на питаннях організаційних змін, приведення партійної структури у відповідність із Статутом у його новій редакції.
«Оновлений Статут надає достатньо широкі можливості для реалізації ініціатив місцевих та обласних організацій. Він також дає нам можливість оновити Політичну Раду партії. І ближчим часом це буде зроблено. Політрада змінить не лише склад, але й формат своєї діяльності. При цьому вона залишатиметься робочим органом відповідальним за політичне та ідеологічне забезпечення діяльності ПЗУ. Від якості її роботи залежатиме, зокрема, розв'язання двоєдиного завдання – розробки проектів нової редакції Програми ПЗУ та нашої виборчої Програми», - повідомив Голова ПЗУ.
      У відповідності із рішенням ЦКР від 25 травня ц.р. діючі заступники голови ПЗУ склали свої повноваження на З'їзді. Денис Москаль подякував усім заступникам - Федору Судніцину, Павлу Хазану, Віктору Тарасенку, Руслану Бахтиєву та Сергію Курикіну за плідну роботу та вніс на розгляд пропозицію про обрання на посади заступників Голови ПЗУ з питань внутрішньопартійної координації – Руслана Бахтиєва з політичних питань – Сергія Курикіна. Абсолютною більшістю голосів присутні підтримали пропозицію голови партії.
       Окрім того на з'їзді було обрано Контрольно-ревізійну комісію у складі семи осіб. Її Головою залишився Дмитро Вересовий.
       Політичним підсумком З'їзду стало ухвалення низки резолюцій, а саме : щодо участі Партії Зелених України у парламентських виборах 2012 року, щодо земельної реформи, щодо проблем підліткового та юнацького алкоголізму в Україні, та резолюцію щодо захисту Чорного моря. Резолюції презентував заступник голови ПЗУ Сергій Курикін.
      Гостем З'їзду ПЗУ був Координатор Іст-Вест Діалогу Європейсьої Зеленої партії пан Анне де Бур. Під час свого виступу він розповів про нелегкі часи у Європі, про політичну та економічну кризу, що спіткала країни Єврозони. Він зазначив, що нині існують великі ризики того, розколу Євросоюзу. Непорозуміння між країнами Єврозони були помітні й на останньому саміті в грудні, коли Великобританія, на відміну від решти членів ЄС, не підтримала угоду про фіскальну систему.
      Представник Європейських Зелених зауважив, що Зелені сьогодні виступають не лише за бюджет економії, але за бюджет активного інвестування в інфраструктурний розвиток, енергетику, модернізацію транспорту, тощо сприяючи в такий спосіб економічному зростанню і створенню нових робочих місць. В умовах кризи Зелені пропонують свою альтернативу, так званий «Новий Зелений Курс».
       Анне де Бур звернув увагу на ситуації в Росії, коли після виборів у Думу зросли протести настрої серед населення та підтримав прагнення ПЗУ відстоювати демократичні цінності.
       Він також наголосив, що Україна, в особі Партії Зелених впродовж усіх ХХ років його існування залишалась активним учасником програми Іст-Вест Діалогу, сприяючи пост-соціалістичним трансформаціям, обміну досвідом і зростанню взаєморозуміння між ЄС та країнами-сусідами.
       Нині, коли Іст-Вест Діалог трансформується у нові мережі регіонального співробітництва, Партія Зелених України, як співзасновник і член Європейської Зеленої партії, продовжуватиме всіляко сприяти їхньому розвиткові.
       Європейський гість побажав Партії Зелених наснаги та успіху у наступних
парламентських виборах та виборах до Київської міської Ради.

Голова ПЗУ Денис Москаль щиро подякував усім присутнім за активну та конструктивну роботу. Завершився З'їзд спільним співом Гімну України.
Просмотров: 418 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Создать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2024