Пятница, 2024-04-19, 9:56 AM
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Курс валют
Gismeteo
Меню сайта
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Партия Зеленых Украины город Луганск
Главная » 2012 » Октябрь » 9 » Пресс-служба ПЗУ
0:38 AM
Пресс-служба ПЗУ
Денис Москаль: народ не давав права народним депутата встановлювати тотальний контроль над людиною
08.10.2012, 12:30 — Пресс-служба ПЗУ



Верховна Рада України, під приводом створення умов для безвізового режиму із Євросоюзом, ухвалила Закон « Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

Законом запроваджується включення біометричних даних не лише до закордонних, але й до внутрішніх паспортів та водійських прав, доповнення вже існуючих документів додатковими, спеціальними довідками, тощо. Самі внутрішні паспорти матимуть лише десятирічний термін дії та оформлюватимуться від народження людини. При цьому закон не конкретизує, які саме біометричні дані мають міститися у документах на електронних носіях, а до Єдиного державного демографічного реєстру може бути включено необмежений обсяг відомостей про особу.

«Жодних реальних переваг чи зручностей для громадян запропоновані законом новації не створюють. Натомість фактично запроваджується всеосяжний контроль над громадянами, котрий не може мати місця в демократичній державі й веде до руйнування конституційних засад, на яких зростає суспільство нашої незалежної батьківщини», - зазначив Голова Партії Зелених України Денис Москаль.

За його словами, за таких умов закордонний біометричний паспорт буде лише знаряддям, що дозволяє здійснювати державний контроль громадян на глобальному рівні. До того ж нема жодних гарантій реального запровадження Євросоюзом безвізового режиму з Україною навіть в разі використання саме таких паспортів. А питання «Чи має низка брутальних порушень особистих прав стати платою за право вільного пересування країнами демократичної спільноти?» є риторичним.

«Суспільно-політична еволюція України не може полягати в переході від тоталітаризму комуністичного до тоталітаризму новітнього, високотехнологічного зразка. Громадяни України не покладали на депутатів Верховної Ради місію розбудови поліцейської держави і не миритимуться із нахабними політично-правовими маніпуляціями під прикриттям євроінтеграційних гасел», - додав Голова ПЗУ.
Просмотров: 446 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Создать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2024